Harley-Davidson V-Rod Muscle 2009 video:

Amerikansk supermodell

Miller er kjent fra magasinforsider og ble stemt som nr. 1 på US-Maxims Hot 100-liste. Harley er kjent for motorsykler.

Publisert Oppdatert

Sofistikert stil møter dyrisk styrke. Marisa Miller er frontfigur når Harley lanserer sin nye V-Rod Muscle 2009-modell.

Og mer om Marisa Miller finner du her.

Kvinner faller for HD

Og hvem vet, kanskje er det nettopp slik de kan kapre flere kvinnelige kjøpere? I motsetning til hva man kanskje skulle tro, så ligger for øvrig ikke Harley dårlig an blant kvinnelig kjøpere i utgangspunktet. De siste årene har HD gjort mye for å gjøre syklene sine lettere å håndtere.

Den klassisk amerikanske skjønnheten har imidlertid ikke kjørt HD selv, bare nesten. Miller vokste opp i California i et miljø hvor mange kjørte motorsykkel, og sier hun har et spesielt sterkt forhold til Harley-Davidson.

- Å representere et amerikansk ikon på denne måten er fantastisk, sier Miller. Både far og onkel kjørte Harley.

Klikk har testet Harleys her.

Muskler fra Porsche

V-Rod Muscle kan kort oppsummert sies å være en designøvelse over den allerede kjente V-Rod. Inspirasjon til den lange, lave profilen med superbredt bakhjul er hentet fra drag-banen, mens den væskekjølte V-twinmotoren på 1250 kubikk som kjent er utviklet i samarbeid med Porsche.

Ellers: 5-trinns girkasse, ABS-bremser tilgjengelig. Fargene blir Vivid Black, Brilliant Silver, Dark Blue Denim og Red Hot Sunglo.

Koster flesk

Så da det bare å slakte grisen - sparegrisen altså. Du får V-Rod Muscle fra 254 900 kroner. Du finner alle Harley-modellene - fram til 2008 og mye annet spennende lettforklart i Klikk MC-katalog.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning