Morelo Grand Empire 120 GSO

Nytt flaggskip

Luksusbobil-produsenten Morelo topper kransekaka

Pluss ikon
<b>LUKSUSBRAKKE:</b> Morelo Grand Empire er basert på Mercedes-Benz Actros 2553 L
LUKSUSBRAKKE: Morelo Grand Empire er basert på Mercedes-Benz Actros 2553 L Foto: Produsenten
Sist oppdatert

I Schlüsselfeld holder de til, Morelo og Concorde, to av de største produsentene av bobilluksus på store plattformer i Europa.

Morelos nye flaggskip er blant det ypperste innen kategorien: 12 meter lange Grand Empire 120 GSO er basert på Mercedes-Benz Actros-chassis med tre akslinger. Siden bakhjulene kan svinge motsatt vei som forhjulene i lave hastigheter, skal giganten ha svært god svingradius.

12,8-liters motor, 530 hestekrefter, et dreiemoment på 2600 Nm, 12-trinns automat og en nyttelast på opptil 11,3 tonn er imponerende tall. I garasjen er det plass til en Mini Cooper.

I tillegg til luftfjæring, sørger Mercedes-basen for en rekke støttesystemer som bidrar til komforten: Kameraer som gir 360 graders fugleperspektiv, aktiv bremseassistent, automatisk filholder og avstandsholder, stabiliseringssystem ved plutselig unnamanøver, navigasjon og bi-xenon-lys. Litiumion-batteripakker og solcellepaneler sørger for at du kan være selvforsynt i lengre perioder.

<b>RAUST:</b> En tredje pilotstol med sikkerhetsbelte i salongen. Raus, langsgående sofa der de to sitteplassene helt elektroniske kan gjøres om til liggestoler. 
RAUST: En tredje pilotstol med sikkerhetsbelte i salongen. Raus, langsgående sofa der de to sitteplassene helt elektroniske kan gjøres om til liggestoler.  Foto: Produsenten

Doble vindusglass og 5,2 centimeter tykke tak og vegger bør gi tilstrekkelig med støyskjerming og isolasjon. I tillegg er det varme i det doble gulvet. Om sommeren kan du glede deg over at det ikke bare er førerhytta som har klimaanlegg.

Både sove- og oppholdsrom er utstyrt med klimaanlegg. Kjøkken med oppvaskmaskin, induksjonstopp og 196 liters kjøleskap med fryser er standard. I Tyskland er Grand Empire 120 GSO prise til 777 500 euro - 827 000 euro med slide-out.

<b>LUFTIG:</b>  Badet er plassert mellom soverommet og oppholdsrommet. Digert dusjkabinett på den ene siden, stor vask og masse oppbevaringsplass på motsatt side. 
LUFTIG:  Badet er plassert mellom soverommet og oppholdsrommet. Digert dusjkabinett på den ene siden, stor vask og masse oppbevaringsplass på motsatt side.  Foto: Produsenten
<b>SUPERKOMFORT:</b> Klimaanlegg i taket på soverommet og mulighet for masse lys. 
SUPERKOMFORT: Klimaanlegg i taket på soverommet og mulighet for masse lys.  Foto: Produsenten

Denne saken ble første gang publisert 10/01 2023, og sist oppdatert 19/01 2023.

Les også