BOBIL: Niesmann+Bischoff Flair

Enormt med valgmuligheter

I nye Niesmann+Bischoff Flair kan du velge mellom 35 000 interiørtilpasninger dersom du ønsker det.

Pluss ikon
<b>KRAFTIG FORNYELSE:</b> Modellen Flair fra tradisjonsbedriften Niesmann+Bischoif i Polch i Rheinland-Pfalz skal ha opptil 5791 liter med lagringsplass – mye av plassen er smart organisert i dobbeltgulvet. 
KRAFTIG FORNYELSE: Modellen Flair fra tradisjonsbedriften Niesmann+Bischoif i Polch i Rheinland-Pfalz skal ha opptil 5791 liter med lagringsplass – mye av plassen er smart organisert i dobbeltgulvet.  Foto: Ralph Koch
Sist oppdatert

Eksteriøret forteller med alle tydelig tegn at Flair-serien har fått et solid ansiktsløft, som i enda større grad kommer til uttrykk innvendig.

Her venter skyhøy kvalitet og nærmest uendelige muligheter til å tilpasse interiøret etter egen smak og behag.

Det er et moderne interiør som ifølge produsenten skiller seg fra den tidligere nokså konservative stilen i liner-klassen.

Fri siktlinje fra førerplassen og helt til enden av sengen bak i den ni meter lange doningen bidrar til inntrykket av enormt med plass.

Bordbenet i face-to-face-sittegruppen står på skinner og kan skyves og dreies.

<b>STILIG:</b> Skapene vis-à-vis kjøkkenet og dusjen skjuler kjøleskap og store garderobeskap. Helt bakerst, bak toalettet og håndvasken, troner en diger dobbeltseng. 
STILIG: Skapene vis-à-vis kjøkkenet og dusjen skjuler kjøleskap og store garderobeskap. Helt bakerst, bak toalettet og håndvasken, troner en diger dobbeltseng.  Foto: Ralph Koch

I tillegg er bordplaten sammenleggbar. Den ene sitteputen på venstre side kan justeres slik at den blir sitteplass med sikkerhetsbelter for to i fartsretning.

I blokken mellom sittegruppen og kjøkkenmodulen finnes en 32-tommers TV som kan heises opp automatisk.

<b>MODERNE:</b> Interiøret i Flair minner om en moderne leilighet. 
MODERNE: Interiøret i Flair minner om en moderne leilighet.  Foto: NIESMANN+BISCHOFF GmbH

Det samme kan kjøkkenviften bak koketoppen som har to bluss og induksjonsplate. Mellom kjøkkenet og sengen er det dusjkabinett med Wellness-takdusj, vegg i betong-look og gulv i kompositt.

<b>VALGFRIHET:</b> Kjøkkenet kan leveres med enten komfyr eller vaskemaskin. Til venstre for kjøkkenblokken er dusjen. Blokken bak sittegruppen skjuler en 32-tommers TV. 
VALGFRIHET: Kjøkkenet kan leveres med enten komfyr eller vaskemaskin. Til venstre for kjøkkenblokken er dusjen. Blokken bak sittegruppen skjuler en 32-tommers TV.  Foto: NIESMANN+BISCHOFF GmbH

Ved siden av er det eget avlukke for toalettet, som kan fås i porselen. På motsatt side av kjøkkenblokken finnes et stort kjøleskap med samme skapfront som de store garderobeskapene ved siden av.

På samme side, vis-à-vis toalettet, er vasken plassert. Den kan fås i det patenterte materialet Cristalmood fra italienske Antoniolupi.

Helt bakerst er det en diger dobbeltseng som regjerer. Flair kan i tillegg leveres med senkeseng over cockpiten. Flair fås i to lengder, 887 eller 927 cm, begge basert på Iveco Daily 70 C18.

LUKSURIØST: Helt bakerst er det en diger dobbeltseng som regjerer.
LUKSURIØST: Helt bakerst er det en diger dobbeltseng som regjerer. Foto: Ralph Koch
KLÆR: Romslige klesskap.
KLÆR: Romslige klesskap. Foto: Ralph Koch
<b>TRIVELIG:</b> Som ekstra kan Flair leveres med senkeseng over cockpit­en. Når den ikke er i bruk <br/>er den til­nærmet helt integrert i taket. 
TRIVELIG: Som ekstra kan Flair leveres med senkeseng over cockpit­en. Når den ikke er i bruk
er den til­nærmet helt integrert i taket. 
Foto: NIESMANN+BISCHOFF GmbH

Artikkelen ble opprinnelig publisert i Vi Menn nr 05 2023


Denne saken ble første gang publisert 07/04 2023, og sist oppdatert 08/04 2023.

Les også