Dethlefts Yoka Go

Frir til de aktive

Storkjeftede Yoka Go er en delintegrert bobil der hele bakveggen kan åpnes som hos en bybobil.  

Pluss ikon
<b>AKTIV LIVSSTIL:</b> 2024-modellen Dethleffs Yoka Go hadde premiere på Caravan Salon-messen i Düsseldorf tidligere år. Den delintegrerte bobilen skal appellere til unge og aktive mennesker.
AKTIV LIVSSTIL: 2024-modellen Dethleffs Yoka Go hadde premiere på Caravan Salon-messen i Düsseldorf tidligere år. Den delintegrerte bobilen skal appellere til unge og aktive mennesker. Foto: Messe Düsseldorf /Tillmann
Sist oppdatert

Med Yoka Go mener Dethlefts at de har tatt begrepet fritidskjøretøy helt bokstavelig og på alvor. Det dreier seg om en 599 centimeter lang, delintegrerte bobil på Ford Transit-chassis.

Hele veggen åpnes

Den har kvalitetene til en kassebil i form av at hele bakveggen kan åpnes i full bredde. Det åpner for enkel innlasting av SUP- eller surfbrett, downhill-sykler eller mer konvensjonelle sykler.

Svært fleksibel løsning

Løsningen signaliserer at Yoka Go retter seg mot et segment med aktive og fortrinnsvis unge mennesker som setter funksjonalitet foran en lun og koselig salong med tykke sitteputer.

Innredningen ser direkte spartansk ut, men løsningene er svært fleksible med blant annet bærbare hylleelementer. Det meste kan konfigureres etter behov.

<b>SENG:</b> Sittegruppen kan enkelt gjøres om til en seng med målene 135 cm x 205 cm. 
SENG: Sittegruppen kan enkelt gjøres om til en seng med målene 135 cm x 205 cm.  Foto: Produsenten
<b>ENKELT:</b> Enkel, men funksjonell salong i hekken. Hele bakveggen kan åpnes. 
ENKELT: Enkel, men funksjonell salong i hekken. Hele bakveggen kan åpnes.  Foto: Produsenten

Digert garderobeskap

Det hardføre gulvet er utstyrt med skinner, som gjør at passasjerstoler og bord kan flyttes etter behov. Skinnene er også utstyrt med festeanordninger.

Yoka Go er utstyrt med et digert garderobeskap med robuste hyller. Det er såpass stor avstand mellom hyllene at de kan brukes til tursko, sekker, bagger eller hjelmer.

<b>BÆRBART:</b> 35-liters, portabel kjøleboks er ekstrautstyr. Også oppbevaringsboksene i stoff oppe på veggen er bærbare. 
BÆRBART: 35-liters, portabel kjøleboks er ekstrautstyr. Også oppbevaringsboksene i stoff oppe på veggen er bærbare.  Foto: Produsenten

Yoka Go har en startpris på 46 999 euro, men det er foreløpig noe uklart hva som er inkludert av utstyr, som for eksempel den portable oppbevaringskassen i metall. Kjøkkenet kan utstyres med en portabel 35-liters kjøleboks, som virker å være ekstrautstyr.

<b>FLEKSIBELT:</b> Skinnene på gulvet åpner for stor fleksibilitet. 
FLEKSIBELT: Skinnene på gulvet åpner for stor fleksibilitet. 

Artikkelen ble opprinnelig publisert i Vi Menn nr 53 2023

Denne saken ble første gang publisert 18/10 2023, og sist oppdatert 18/10 2023.

Les også