Se familiens råeste familiebil

BMWen som redder ekteskapet

Her er kompromisset mellom drømmen om en sportsbil og et lykkelig ekteskap. Se videoen og forstå hvordan.

Pluss ikon
<b>TUR-TIGER:</b> BMW M5 competition har over 600 hestekrefter som kappes om å komme på bakken. Du skal vite hva du gjør før du tramper gassen i bånn.
TUR-TIGER: BMW M5 competition har over 600 hestekrefter som kappes om å komme på bakken. Du skal vite hva du gjør før du tramper gassen i bånn. Foto: Lars-Erik Nygaard
Sist oppdatert
<b>BRÅSTOPP:</b> Enorme bremseskiver og forgylte bremsecaliper røper evne til fart og brems.
BRÅSTOPP: Enorme bremseskiver og forgylte bremsecaliper røper evne til fart og brems.

Situasjonene som roper på kompromisser står formelig i kø for familiefedre, og nå finnes hjelp for å passere køen.

Autobahn

For eksempel: Du ønsker deg veldig en grom sportsbil, men familien trenger kjøretøy for frakt av ski, barn, handleposer og svigerforeldre – og du har bare én garasjeplass.

Eller du vil snike deg til en fartsfylt opplevelse på Nüburgring i Tyskland i sommerferien, men kommer deg ikke avgårde for familien krever bilferie.

Eller du er på tur med en likesinnet i sin egen sportsbil, og du blir sperret inne på en rasteplass ved Autobahn av morske tyske politifolk som tror du kjører rally.

LES OGSÅ: Så god er rekkevidden på nye Nissan Leaf 62 kWh e+

<b>NYRER FOR KJENNERE:</b> På grillen skal storfolk kjennes. 
NYRER FOR KJENNERE: På grillen skal storfolk kjennes. 

Ulike behov

Du trenger rett og slett noe som kombinerer superbilens egenskaper med familiebilens anvendelighet.

<b>LURING:</b> Tilsynelatende en høyst vanlig familiebil, velegnet til shopping. Bare noen hissige eksospotter røper at det er flere bruksområder for BMWen
LURING: Tilsynelatende en høyst vanlig familiebil, velegnet til shopping. Bare noen hissige eksospotter røper at det er flere bruksområder for BMWen

Selvfølgelig er det tyskerne som har klekket ut svaret. Det koster drøye to millioner kroner, men konstruktørene i München har satt sammen BMW-rovdyret M5 Competition på en måte som kan redde ekteskapet.

LES OGSÅ: Hundepromp kan være årsaken til falske gassalarmer i bobil

På forbløffende vis har de kombinert ulike behov i en doning for alle med sans for en viss dramatikk og som har et litt raust forhold til begrepet comfort.

Denne saken ble første gang publisert 22/05 2019, og sist oppdatert 24/01 2024.

Les også