Bilutstyr

Tullete biltilbehør

Man får kjøpt mye rart til bilen. Det er disse tre tingene et bevis på.

Publisert Oppdatert

Det finnes mye nyttig tilbehør man kan kjøpe til bilen. På den andre siden finnes det mye unyttig også. Lysende juletrær og sebrastripete setetrekk er ikke det mest nyttige utstyret du kan investere i. Det er likevel ikke det verste¿

Bumper dumper

Når man er på biltur hender det, som alltid ellers, at naturen kaller. Det er ikke alltid man har et toalett i nærheten, og da kan Bumper Dumper være løsningen.

Det er snakk om et toalett som man kan feste bak på bilen. Det skal sies at denne er ment for amerikanske biler, og du må derfor ha et avtakbart hengefeste av denne typen for at det skal fungere samme med bilen.

Hvis du ikke har det, trenger du likevel ikke å gi opp håpet. Toalettet fungerer nemlig alene også. Produsenten anbefaler at den støttes opp mot en stabil innretning - for eksempel et tre.

Under toalettsetet kan man feste en bøtte. Det gjør at naturen ikke blir forsøplet av ditt avfall. Vi håper de som har tenkt til å benytte seg av denne har en pick-up¿

Hengerfeste-baller

Dette skal visst være kult i USA. Et sett med testikler som festes på hengerfestet. Dette har ingen annen funksjon enn dekorasjon, men hvor pent det er kan jo diskuteres.

Eksos-fløyte

Disse finnes i flere forskjellige varianter. Den enkleste metoden er å sveise en plate med hull i inn i eksosanlegget. Det finnes også mer sofistikerte løsninger som skal etterligne turbolyd. Problemet er bare at det aldri høres ekte ut, og kun er til irritasjon for alle som er i nærheten av bilen din.

I videoen under kan du se en amerikansk reportasje om fenomenet.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning