Hvert år samles svært mange spesielle og ekstreme biler i Las Vegas tidlig i november. I år åpner det årlige SEMA-arrangementet (Specialty Equipment Market Association) fjerde november.

SEMA er i utgangspunktet en lukket messe for de som jobber i bilbransjen, men det er likevel flere som arrangerer turer og ordner med inngang. Dersom man liker styling og tuning er dette selve paradiset. Ingen andre steder er det samlet så mange svært spesielt utførte biler som i Las Vegas på denne tiden av året. Evenementet har vært arrangert siden 1967.

DJ-spesial fra Toyota

Blant bilene som stilles ut i år er en Toyota Sienna, som i utgangspunktet er et populær familiebil i USA grunnet pris, mye plass og skyvedører. Men takket være spesialistene i West Coast Customs og SiriusXM er denne versjonen noe annerledes. Utvendig er ikke endringene store, de er desto større innvendig. Kanskje er dette hifi-nerdenes ultimate drømmebil, en slags Transformer i lyd og bilde.

Ved å trykke på noen brytere får bilen nemlig en "hatt" av lyd, bestående av to 40-tommers LCD-skjermer, fire 12-tommers subwoofere, 16 høyttalere og to LED-skinner.

Bak har "Sienna Remix" en slide-out-enhet med en fullt operativ DJ-boks. Bagasjerommet skjuler ytterligere åtte høyttalere og plugin-tilgang på en monstrøst anlegg med blant annet fem forsterkere og to equalizere.

Se flere biler som kommer på SEMA-utstillingen i år i bildegalleriet over.

=

LET THE BASE GO: Med Sienna:Remix kan du spille musikk som antakelig vil slå ut på Richters skala. FOTO: Toyota

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!