Blackvue Wi-Fi DR500GW-HD legger egentlig lista på hvordan et godt dashcam bør fungere.

Med innebygget Wi-Fi fikk vi sjekket bildet omgående via en app i smarttelefonen. Så langt støtter den bare liggende visning på iPhone, mulig dette endrer seg på kort sikt.

Videre har den som sin lillesøster innebygget GPS og G-sensor, men her er lysbruken mer dempet - det er ikke så mange lysdioder rett og slett.

Informasjonen fra de ulike sensorene blir lagt sammen med opptaket. Dette fungerte ypperlig med den spesielle programvaren, hvor du får opp nøyaktige kartdata. Loop-funksjonen fungerer også fint, og den sletter som lovet gamle opptak fortløpende. I tillegg gir den deg verbal tilbakemelding på om den tar opp eller ikke.

Tekniske data Blackvue Wi-Fi DR500GW-HD

  • Opptak: Full HD, 1920x1080 p, 30 fps, 2,0 mp. Cmos-sensor, 123 grader vidvinkel, H.264
  • Lagring: SD Kort kompatibel opptil 128gb, 16gb minnekort inkludert
  • Vekt: 96 gram
  • Mål: 118,5 x 36 mm
  • Annet: Innebygget GPS, WiFi, høyttaler og mikrofon. PC/Smartphone-viewer og App. Egen software til PC. G-sensor, LED-lys
=

SJEKK: Med innebygget Wi-Fi fikk vi sjekket bildet omgående via en app i smarttelefonen. Så langt støtter den bare liggende visning på iPhone, mulig dette endrer seg på kort sikt. FOTO: Terje Haugen

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Blackvue
Pris 2999

Konklusjon

Blackvue Wi-Fi DR500GW-HD koster merkbart mer, og passer best til deg som kjører mye og vil ha en meget pålitelig ferdsskriver med skikkelig gode bilder. Proffalternativet, men lider også noe av at det lager litt for mye lys på natta.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!