Er du lei av de kjedelige, grå og møkkete felgene dine? Hadde det ikke vært gøy med noe som virkelig skiller seg ut fra mengden?

Barracuda Wheelz-Art kalles det vi ser her. Du kan velge akkurat de bildene, det mønsteret eller den fargen du selv vil, og la Barracuda produsere en film som du limer på felgkantene dine. Om du vil ha familieportrettet, liksom-karbonfiber, eller nøyaktig samme farge som din rust-brun-rød-oransje haug, velger du selv.

Les også:

De 10 heteste jeanstrendene

16 tips til kulere interiør

Vil du ordne litt på bildene dine først? Her finner du 15 gratis fotoprogrammer

Moroa koster 80 euro per felg, men da får du også to års garanti på kjøpet. Produsenten, som du finner her, lover at filmen ikke skal flasse av, revne eller sprekke, og at den ikke lar seg påvirke av salt, varme eller veistøv. Og dersom fortauskanten skulle komme litt for nær - så du kantkjører svigermor - går det an å fornye felgpynten for en trivelig penge.

Nyttig? Absolutt ikke. Men kreativt, det er det jo.

Les også:

Vi har testet bilen din! Her finner du alle biltestene våre

Dette er bilene du kan stole på

Avstemning

Hva synes du om å ha ordentlige bilder på felgkantene?

30% stemmer
Dette er helt idiotisk!
14% stemmer
Så koselig, jeg vil gjerne ha!
56% stemmer
Artig at slikt finnes. Men jeg vil ikke kjøpe.
=

VELG SELV: Du velger selv hvordan felgkantene skal se ut. Blomster, bier, familie eller bare en ren farge - du bestemmer!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!