En rekke helt nye bilmodeller, nye versjoner av kjente modeller og spennende bilkonsepter ble nylig presentert på bilutstillingen i Paris som varer til 14. oktober. Paris alternerer med Frankfurt om å fronte høstens viktigste bilutstilling i Europa.

Flere spennende modeller vises frem, blant annet et Audi-konsept som signaliserer hvordan de neste Q-modellene kommer til å se ut. BMW viser frem en svært utypisk BMW, Toyota presenterer ny stasjonsvogn og Porsche viser frem konseptet på modellen som skal konkurrere med Mercedes CLS Shooting Brake.

Sett med norske øyne er utstillingen interessant fordi flere norgesaktuelle storselgere er utstilt. Både i klassen for kompaktbiler, store familiebiler og SUV-er er modeller representert som kommer til å gjøre seg gjeldende på salgsstatistikken de neste årene.

Dessuten står nordmannen Per Ivar Selvaag bak designen på utstillingens feteste konsept.

Test deg selv om du har fått med deg Paris-nyhetene med dagens quiz. Startknappen finner du på bildet i toppen av artikkelen

Les også:

Her finner du alle våre bilquizer

De beste vinterdekkene 2011-2012

De beste 4x4-bilene vi har testet i år

=

LITT NORSK: Signert Per Ivar Selvaag. FOTO: Newspress

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!