En brosjyre med bilder av en Toyota er årsaken til at koker i bilbloggsfæren. Brosjyren som er dukket opp på nett, kan nemlig indikere at det lekre sportsbilkonseptet Toyota FT-86 II kan være produksjonsklart

Bilen er vist frem som konsept på flere bilutstillinger, og det faktum at Tokyo Motor Show nærmer seg, gir næring til forventningene om at Toyota snart vil vise frem en produksjonsklar FT-86.

Bildene av den lille Toyota-en med særdeles sportslig uttrykk kommer ifølge Teknikens Värld fra Toyotas eget stylingfirma Modellista - via forumet ft86clu.com som også viser interiørbilder.

Bildene viser er perlemorhvit sportsbil som har mange likhetstrekk med Toyota FT-86 II Concept. Det er ikke mye man vet om bilen, men ryktene sier to liters boxermotor, 200 hk, lav vekt og fet design. Ifølge topgear.com vil co-produksjonen Subaru's BRZ har nærmere 300 hk.

=

TOYOTA: Dette bildet fra en brosjyre som er lekket på nett, er årsakene til forventningene om en liten sportsbil fra Toyota.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!