Del

Tidligere i høst presenterte vi en stor test av navigasjonsapplikasjoner for Iphone. Deretter satte vi Nokias egen Ovi Kart-løsning opp mot Iphone-versjonene.

Nå følger vi opp med tilsvarende tjenester levert på Android Market i stedet for på Appstore.

Slik testet vi navi-appene

Testen er utført med en HTC Desire HD, og testruta har vært den samme som for Iphone-testen (Gullhaugveien 1 i Nydalen, Fornebu i Bærum, Klingenberg kino i Oslo, gjennom Oslo sentrum og opp til Nydalen igjen. Drøye tre mil med motorvei, småveier, rundkjøringer, tunneler, bytrafikk, fotobokser etc.).

Hovedfokuset er som før på selve navigeringen. Mer eller mindre alle navi-apper har i dag mer eller mindre fikse og nyttige tilleggsfunksjoner, men det å navigere raskt, ryddig og riktig er og blir primæroppgaven.

Det kommer test av Wisepilot

Vi hadde i utgangspunktet plukket ut fem navi-apper fra Android, men Wisepilot må vi komme tilbake til på grunn av tekniske problemer med programvaren.

Les hele saken

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!