Er du interessert i biler, motorsykler, lastebiler og stort sett alt annet med motor på, er varemessa på Lillestrøm stedet for deg denne helgen.

Vi har allerede tatt en runde rundt i de store hallene og vi kan røpe at det er mye gromt å hvile øynene på. Biler med over 1000 hester, gamle og nye rallybiler, amcar, dragracing, custombygg, motivlakkering, bilstereo, osv. osv. Listen er lang som en god sommer.

I rekken av flotte stands, som alle byr på noe spesielt, finner du i hall C standen til Vi Menn Bil. Her kan du komme innom for en hyggelig bilprat eller få et gunstig messetilbud på Vi Menn som inkluderer blant annet Vi Menn Bil og Vi Menn Båt.

WRC på standen

VI er så heldige å ha fått med vår samarbeidspartner Adapta World Rally Team, så på standen kan du titte nærmere på den utrolig gromme WRC-bilen (Subaru Impreza WRC S14) til Mads Østberg. Den er helt RÅ!

På standen kan du også få kjøpt kule hettegensere, t-skjorter og luer fra DC, og vi byr på noe å drikke om det kan friste.

Vi anbefaler et besøk på Oslo Motor Show i løpet av helgen, ute bare regner det uansett...

Her er noen av de mange godbitene du kan se på messa.

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!