Ny teknologi kan avsløre mye som mange kanskje ville holde hemmelig. Vi skjønner godt hvis denne mannen ville holde oppkjørselen sin borte fra allmenheten. Den er nemlig en av de kuleste vi noen gang har sett. Vi få håpe for hans skyld at det er en port med lås som stenger ivrige naboer fra å teste bilene sine på nattestid.

Å bygge en racerbane i oppkjørselen er intet mindre enn genialt - for de i familien som er glad i å kjøre bil, vel og merke.

Tenk å kunne komme hjem etter en hard dag på jobb, og ta noen runder på banen før middag - eller svippe ut et kvarters tid i et familieselskap. Det er få ting som kan hjelpe bedre på humøret enn akkurat det.

Det vites ikke hvor lang hagebanen er, men den ser helt klart ut til å være stor nok til å leke seg på. Eieren har til og med utstyrt banen med røde og hvite curbs, noe som tyder på at han har store planer om å presse bilen(e) sine hardt rundt banen.

Hvor dette er? Selvfølgelig i USA. Det er ingen andre steder folk kan finne på å gjøre noe så sprøtt...

Les også:

Skrotbil solgt for 1,5 millioner

US1 til Key West - en av verdens vakreste bilturer

Her er vårens bilnyheter

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!