Langt panser, brede dekk og ikke minst forskjermen som går mye lenger bakover enn på en midtmotorisert bil gir sterke indikasjoner på at motoren vil sitte i front.

Vi undret oss en stund over det første bildet Lamborghini viste oss som en teaser av bilen som skal vises på Paris-utstillingen. Nå har de sluppet ett til, og mye tyder på at det endelig kommer en helt ny bil fra merket med oksen på panseret.

Les hva vi skrev om det første bildet her.

Langt panser

På det nye bildet, som også er en teaser, ser vi forhjulet og deler av framskjermen. Vi ser med en gang at dette ikke er en midtmotorbil på grunn av lengden fra hjulbuen og bakover mot dørkanten.

Dørkanten er riktignok ikke med på bildet, men den burde vært der hvis dette var en midt- eller hekkmotorisert bil, som på alle dagens modeller fra merket.

Les også:

Første bilde: Venturitunnel, heftig eksos og brede dekk vitner om en motorsterk bil.

Brede dekk i snuta

Lamborghini har valgt å viske bort dekkdimensjon-tallene, men vi vet at bilen har feite lisser i front. Dette tyder også sterkt på at motoren kommer til å sitte framme; brede dekk foran er nemlig et godt hjelpemiddel mot kraftig understyring.

Svenske auto motor og sport melder at de så dette bildet før Lamborghini pusset bort tallene, og de kan fortelle at dimensjonen på Pirelli-dekkene er hele 295/30ZR19. Ingen av konkurrentene med midtmotor har så brede hjul foran.

Fortsetter Lamborghini på denne måten, tar det ikke mange dager før neste bilde kommer. Vi venter i spenning...

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!