Bilder: MC1

MotorCity Europe er navnet på designhuset som står bak MC1-prosjektet. Det ledes av David Hilton, og det er også han selv som har designet supersportsbilen. Designhuset har tidligere hatt fingrene borti biler som Ford Focus RS og dagens ST, Mustang, S-Max, og interiør og detaljer på en rekke andre biler.

Midtmontert V10
Den futuristiske karbonfiberbilen har saksedører og mange spennende former, og bilen skal være konstruert for å kjempe i toppen blant de sprekeste supersportsbilene på markedet. De tekniske spesifikasjonene sies det ingen ting om, annet enn at den er 4,5 meter lang og har motoren bak føreren. Det sies at MC1 tenkes å ha en V10 på rundt 600 hk når den kommer på markedet, men dette kan jo selvsagt endre seg - om bilen faktisk blir en realitet.

Til salgs
MC1 er ment å friste bilprodusenter. Om de vil bygge en supersportsbil, kan de kjøpe hele det ferdige prosjektet fra MotorCity Europe. Men om ingen banker på døra, vil de selv begynne å bygge den om tre år. Ryktene forteller at prototyper allerede er blitt observert på britiske og tyske veier...

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!