Vel, helt minibuss er den ikke, men den har tre seterader, mye plass, og er en stor MPV.

Nissan Forum har ingen B-stolper, så det er veldig lett å komme inn og ut av bilen. Ingeniørene har da naturlig nok hatt ekstra fokus på hengsler og døroppheng til skyvedørene på siden.

Setene kan vendes og vris dit du vil ha dem; ja, de kan til og med snus helt rundt.

Nissan mener ellers at bilens størrelse bidrar til å bevare "husfreden", ettersom barna har sin egen avdeling der bak, mens mor og far kan holde seg foran. I den bakre avdelingen er det et eget underholdningsanlegg med musikk, video etc. Og foran har de voksne en skjerm hvor de kan se hva barna holder på med.

Bose har laget underholdningssystemet, som også kan levere musikk ut i det fri når man har slått leir. I tillegg har Nissan plassert kameraer rundt om på bilen, slik at du lett kan se hva som befinner seg foran, bak og på sidene.

Det meste av det vi har omtalt her, vil ikke komme på markedet med det første, men kanskje designen blir realisert om ikke så altfor lenge?

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!