Nesten 500 hk!
Nå er det riktignok ikke noe tamt utgangspunkt de har brukt; basisen er en SRT8, med 6,1-liters V8 på 425 hk. Et nytt og åpnere eksosanlegg - med tøffe endestusser, et åpnere innsug, og ny motorstyring har gitt Delta4x4s eksemplar 499 hk. Dette er nok til å sende den store og tunge bilen til 100 km/t på under fem sekunder.

Et nytt understell har gitt bilen ti centimeter høyere bakkeklaring, og selv om den nye fronten er fem centimeter lavere enn originalen, bør Dune Project fortsatt takle en sanddyne eller to. Den har i tillegg fått 11 x 23-tommere med 305/40-dekk på, og da måtte også et sett kraftige skjermbreddere til.

Med lys i skjermene
Tuneren har integrert en vinsj i fronten på Jeep´en, og på taket har den fått et takstativ i rustfritt stål. På dette har de montert et sett kraftige ekstralys. De har også montert inn ekstralys i skjermbredderne foran. Kanalbeskyttere, beskyttelsesplater under bilen og en ny støtfanger bak er også på plass.

Mer info får du på www.delta4x4.com

knut.arne.glesne@hm-media.no

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!