Tyske Heico Sportiv har spesialisert seg på Volvo-tuning, og nå har de tatt seg av den store, flotte og velkjørende V70. Den nye, tøffe fronten gir et mer aggressivt preg, og større lufteåpninger gir bedre kjøling av motor og bremser. En mer åpen grill er også på plass.

Bak har den også fått en ny støtfanger, med plass til tunerens nye eksosanlegg med to doble utblås. De har også satt på et sett nye sideskjørt, i samme stil som de nye støtfangerne. Og innvendig har de byttet ut et knippe biter med sine egne aluminiumsdetaljer.

Store hjul og mye motor
De nye Volution-felgene - her i 20-tommers størrelse - passer fint til bilen, og finnes også i et hakk mindre størrelse. I tillegg har de fikset litt på motoren i toppmodellen T6; den turbomatede sekseren er trimmet fra 285 til 330 hk, og med automatgir og firehjulstrekk klarer den 0-100-sprinten på 6,2 sekunder. Og toppfarten er elektronisk begrenset til 250 km/t.

Alle oppgraderingsbitene kan kjøpes enkeltvis, eller i en pakke. Og går du hele veien, ender du opp med en bil du kan kalle Heico HS7.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!