Bilder: Citroën Nemo Concetto

Du har helt sikkert hørt om eller sett filmen om Nemo, den lille klovnefisken som blir bortført fra hjemmet sitt og faren sin, og som er en av hovedpersonene i Disney/Pixars vakre og morsomme animasjonsfilm.

Filmen handler om den lange og vanskelige ferden før Nemo igjen kan forenes med sin far Marlin, og underveis får vi møte en rekke morsomme og interessante skapninger.

Søt småfisk
Forleden kunne du lese om Peugeot Bipper Tepee, en kompakt personbil basert på produsentens nye, lille varebil. Citroën og Fiat har hver sin trillingmodell av denne, og Citroëns heter nettopp Nemo.

Nå gir de Disney/Pixar en liten hilsen, ved å presentere konseptbilen Nemo Concetto. Egentlig er det litt drøyt å kalle bilen et konsept, siden den kun har fått klovnefisk-lakkering. Men den er jo søt da, nesten akkurat som å se den lille fiskehelten.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!