Delta4x4s nye felg er tilgjengelig i opptil 22-tommers størrelse.

Citroën C-Crosser er i bunn og grunn en Mitsubishi Outlander - og det samme er Peugeot 4007. For dem som vil at den nye, halvfranske SUV´en skal skille seg litt ekstra ut fra mengden, har tyske Delta4x4 løsningen.

Frankfurt 2007 - Alle nyhetene
Bilder: Alle bilgalleriene

Mest på veien
Det er visstnok ikke veldig mange SUV-kunder som bruker bilen sin utenfor veien. Kjøring utenfor vanlig vei er også stort sett forbudt her i landet. Delta4x4 utstyrer derfor C-Crosser med et sett større hjul - du kan få opptil 22 tommer store felger om du vil. Med tanke på norsk asfalt kan det jo være greit med noe mer moderat - de har hjulsett fra 17 tommers størrelse.

Blank beskyttelse
Mer nyttig er vel kanskje tunerens tilbehørsprogram i rustfritt stål. Settet består av kanalbeskyttelsesrør, litt pynt og beskyttelse foran og bak, og en ny, bakre del til eksosanlegget. Alle bitene er håndpolerte, og blanke og fine. Stylingsettet koster 9500 kr, og eksosanlegget koster 7200 kroner.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!