Vi liker kjøreegenskapene til 1-Serie, og i en forhåpentligvis perfeksjonert utgave, med coupékarosseri, kan dette bli moro. Foto: Automedia © Automedia, Inh. Andreas Conradt

Det er formen på hekken vi har vært mest kjølige til hittil. Vi er fortsatt ikke helt overbeviste. Foto: Automedia © Automedia, Inh. Andreas Conradt

Vi har vist en del spionbilder av den kommende coupévarianten av BMW 1-Serie, fordi vi mener det kan bli en viktig bil for oss som liker å kjøre. Dagens 3-Serie er blitt både stor, luksuriøs og tung - selv om den er en ordentlig flott bil. Vi savner en leken, lettkjørt, lett og kvikk coupé i BMW-sortimentet. Slike biler har de alltid hatt, i hvertfall fram til nå.

Mer: Gjør BMW tøffere
Mer: Testes på Ringen

Håp om turbo
Bilen vi ser her har minimalt med forkledning på seg. Det ser heldigvis ut til at hekken blir litt mindre rar enn de første spionbildene kunne hinte om - selv om vi fortsatt synes det ser litt snodig ut.

Motorrekken hentes fra det øvre sjiktet hos dagens 1-Serie, og vi håper naturligvis den herlige, turbomatede treliteren fra 335i også kommer på plass.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!