Det skulle overraske oss mye om ikke Trulli havner i Toyota i 2005. Det er allerede klart at dagens Williams-førere Juan Pablo Montoya og Ralf Schumacher også skal til McLaren og Toyota neste år.

Klikk for å se større bilde i nytt vindu

Jarno Trulli vil sannsynligvis kjøre for Toyota neste år

Christiano da Matta og Olivier Panis i Toyota har nok ikke imponert nok til å få fortsette. Derfor tror vi på kombinasjonen Jarno Trulli og Ralf Schumacher i Toyota.

 

Fernando Alonso fortsetter i Renault og blir dermed teamkamerat med Giancarlo Fisichella. Men hvem blir andrefører i Williams ved siden av Mark Webber?

Davidson til Williams?

Vi tror Anthony Davidson trekker det lengste strået. Briten er i år testfører for BAR-Honda, og ofte har han vært raskest av samtlige på fredagstreningene foran løpene.

 

Klikk for å se større bilde i nytt vindu

Mark Webber

Williams har imidlertid flere alternativer. Hvis Antonio Pizzonia gjør det bra i de løpene der han erstatter skadede Ralf Schumacher, kan også han få muligheten.

 

Regjerende Indy Car-mester Scott Dixon tror vi imidlertid ikke noe på. Dixon testet for Williams i vår, men etter sigende imponerte han ikke.

 

En joker i kortstokken er Jacques Villeneuve. Canadieren ønsker å komme tilbake til Formel 1, og han vant VM for Williams i 1997. En annen tidligere verdensmester som vil tilbake er Mika Häkkinen. Men han stiller nok bak Villenvue på ønskelisten til teamene.

Slik tror vi teamene vil se ut i 2005:

Ferrari: Michael Schumacher og Rubens Barrichello

Williams-BMW: Mark Webber og Anthony Davidson

McLaren-Mercedes: Kimi Räikkönen og Juan Pablo Montoya

Renault: Fernando Alonso og Giancarlo Fisichella

Toyota: Ralf Schumacher og Jarno Trulli

BAR-Honda: Jenson Button og Takuma Sato

Jaguar: Christian Klien og David Coulthard

Sauber-Petronas: Felipe Massa og Neel Jani

Jordan-Ford: To middelmådige førere med mye penger

Minardi-Cosworth: To middelmådige førere med mye penger

 

Klikk for å se større bilde i nytt vindu

Giancarlo Fisichella

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!