imgRenault gir gass med Mégane. Ikke før er de vanlige versjonene med tre og fem dører lansert, før de følger opp med Scenic, og nå også den nye kabrioleten.

 

Bilen har foldetak, slik som Peugeot 307 cc, og skulle dermed være velegnet for norske forhold. Dessverre kommer den ikke til Norge før mot slutten av året.

 

Vi håper hele motorpaletten fra Mégane blir tilgjengelig også i kabrioleten. Med 1,4-liters motor kan den nemlig bli en overkommelig godbit.

 

imgEtterlengtet

Den nevnte 307 cc hadde også sin offisielle verdensdebut på utstillingen. Selv om det knapt er noe som skiller produksjonsmodellen fra prototypen som ble vist i fjor, synes vi den er lekker nok til å bringe deg et lite bilde.

 

307 cc kommer til Norge først i månedskiftet oktober/november. I første omgang vil den bare fås med toliters motor og 136 hk. Det betyr at den ikke vil bli spesielt billig. En inngangsmodell med 1,6-liter vil følge senere.

 

imgToppløs CLK

Vi har tidligere formidlet vår nær sagt uhemmede begeistring for nye CLK. Oddsene for at modellen uten tak vil legge noen demper på stemningen er heller lave!

 

Vi er invitert til å prøvekjøre CLK kabriolet i slutten av måneden, så følg med på Vi Menn Online for den første prøvekjøringen og mer informasjon.

 

imgSaabs smykke

Saab kabriolet har alltid vært en estetisk lekkerbisken, og nye 9-3 gjør neppe skam på arven. At bilen ble seende slik ut var kanskje ikke noen bombe - bortsett fra en litt særegen snert i hekken, følger den sedanens formspråk slavisk.

 

Bilen skal ifølge Reidar Brustad i GM Norge være i Norge før sommeren.

 

RELATERTE SAKER:

- Harry og herlig

- Hyundai coupé: Kul koreansk kabriolet

- BMW Z4: Når alt stemmer

- Gallardo og annen galskap (Genève, 2003) 

- Genève er i gang (Genève, 2003)

- Glimt fra Genève (Genève, 2003)

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!