Den relativt nye Tissot Sailing-Touch for herrer (sort) skal passe perfekt for menn med lidenskap for seiling og tekniske finesser. I tillegg til å være en vanlig klokke har den tidevannskalkulator, regattafunksjon og barometer (tendenser).

Av andre praktiske funksjoner kan kompass, alarm, to tidssoner, fart (tid over distanse), evighetskalender og lys i display nevnes. Alt aktiveres med et fingertrykk på klokkens berørings-følsomme glass.

Urkasse i rustfritt stål og ripesikkert safirglass. Glasset har også antirefleks, hvilket er praktisk ute på sjøen.

Klokken er vanntett ned til 100 meter, og har en rem av rågummi som er å finne i flere farger. Damemodellen i hvitt.

Pris: 7495 kroner.

Tissot Sailing Touch=

Tissot Sailing-Touch for damer. © Tissot

Automatisk moro

Seastar 1000 Automatic Chronograph er sist ut fra Tissot. Her kombineres lidenskap for dykking med en forkjærlighet for automatiske urverk.

Resultatet skal være et ypperlig sveitsisk håndverk i både ytelse og design. Kassen består av rustfritt stål og har en diameter er på hele 48 millimeter.

Den er ellers vanntett ned til 300 meter og har heliumventil som gjør det mulig å utligne trykk. Ripesikkert safirglass hører også med

Pris: Fra 7995 kroner.

Tisso Seastar=

Tisso Seastar © Tissot

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!