Disse motornyhetene fra Tohatsu skal ha fått en rekke nye tekniske, praktiske og designmessige forbedringer. I 4-takts-segmentet kommer det ny 4, 5 og 6 hesters motorer, i tillegg til en 6 hk SailPro med ekstra lang stamme spesielt beregnet for seilbåter.

Nytt deksel

De nye motorene er basert på eksisterende motorkonstruksjoner men har fått et nytt, avrundet og elegant motordeksel med ny Tohatsu dekor. Samtidig også de nye Tohatsu MD 75 hk og MD 90 hk på plass i det skandinaviske påhengsmotorsortimentet.

Se også: Vår store test av 8-hestere.

Lavt utslipp

De nye TLDI motorene er basert på Tohatsus eksisterende grunnkonstruksjon men er blitt modernisert og oppgradert med flere innovative tekniske løsninger. Disse motorene selges i USA hvor kravene til utslipp av avgasser er ekstremt lave (CARB 3).

Det skal ifølge produsenten bety at de nye TLDI modellene er blant markedets mest energieffektive, økonomiske og miljøvennlige motorer.

For mer informasjon: www.loxkel.no

Tohatsu=

FORBEDRET: Disse motornyhetene fra Tohatsu skal ha fått en rekke nye tekniske, praktiske og designmessige forbedringer. © Tohatsu

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!