Norsk offensiv

Storsatsing på norsk båtproduksjon

Én av Norges største importører av motoriserte fritidskjøretøy, AS Kellox, og den norske båtprodusenten Hansvik Båt AS, satser nå sammen. Satsingen skal danne grunnlag for en rekke nye båtmodeller til hele Skandinavia.

Publisert Oppdatert

- Dette er en offensiv satsing i et marked i vekst, forteller adm. dir. i AS Kellox, Per-Anton Vinje. - Med denne satsingen styrker Kellox sitt båtprogram.

Hansvik Båt AS kan nå konsentrere seg om videreutvikling av nye modeller og oppdaterte produksjonsmetoder, mens Kellox etter hvert vil ta seg av all distribusjon og markedsføring i Norge og Skandinavia. Dermed styrkes Hansviks distribusjon, samtidig som Kellox styrker både sin distribusjon og sitt sortiment overfor forhandlere og sluttkunder, sier Vinje.

Kellox har også en god distribusjon i Sverige og Danmark, og der vil Hansvik-båtene lanseres snarlig.

Tradisjonsrike aktører
Hansvik AS er en tradisjonsrik produsent av fritids- og yrkesbåter i glassfiberplast. Virksomheten har sin historie tilbake til 1966, og har fram til nå vært eid og drevet av Finn Hansvik og Roger Hansvik.

Det er utviklet nye modeller i senere tid, men det er særlig framover det vil komme flere nye modeller, produsert etter fremtidens markeds- og kvalitetskrav. Det er blant annet knyttet store forventninger til den nye Combi-båtserien som kommer på markedet fra årsskiftet.

- Med denne satsingen vil vi være veldig godt rustet til å ivareta våre kunders fremtidige behov på en betryggende måte, uttaler daglig leder Roger Hansvik.

Kellox importerer og distribuerer Honda utenbordsmotorer og fritidsbåter fra Pioner, Terhi, Achilles, Ranieri og AMT. Totalt selger AS Kellox nærmere 4000 båter og 5000 motorer i året. I tillegg til marinevirksomheten, har Kellox import- og salgsrettighetene til Honda motorsykler og ATV-kjøretøy.

For mer informasjon: www.kellox.no og www.hansvik.no.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning