Capelli Tempest 1000 WA

RIB med dobbeltseng

Capellis nye Tempest 1000 WA har både dobbeltseng, kjøleskap og plass til 18 personer.

Publisert Oppdatert

Den italienske produsenten lanserer nå en ny versjon av sin ti meter lange RIB. Tempest 1000 WA er bygget på samme skrog som verftets største båt, Tempest 1000 Sun.

1000 WA er en walkaroundbåt med smarte løsninger og god plass, noe som gjør at båten både kan brukes til solturen med ektefellen og leketuren med kompisene.

Akter finner du en stor C-sofa. Den kan forvandles til et komfortabelt sted å innta lunsjen ved å bruke teakbordet, eller til en stor solseng ved hjelp av ekstrautstyr.

Styreområdet skal være funksjonelt og egnet til både rolige turer ut til nærmeste holme og sporty kjøring. Sitteputen på førerbenken kan vippes opp dersom du foretrekker en oppreist kjørestilling.

Les også:

Test: Capelli 570 Tempest

Test: Airship R8

Under dekk finner man minikabinen - som har en maksimal takhøyde på 170 centimeter. Her finnes det en sofa som kan gjøres om til dobbeltseng når kvelden siger på, og i kombinasjon med toalett, kokeplate og kjøleskap gjør den at det er mulig å bruke båten på korte overnattingsturer.

Capelli Tempest 1000 WA vil bli markedsført av Erling Sande AS her til lands.

Prisen er ikke fastsatt, men vi fått opplyst at den vil ligge i området 1,3 til 1,4 millioner med to Suzuki DF300-motorer.

Gummi som gjør deg glad: Les vår RIB-guide her

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning