Risør Trebåtfestival

Full fest i fire dager

Med et aktivitetstykk uten sidestykke jubilerer Risør Trebåtfestival fra 31. juli.

Publisert Oppdatert

Det er hovedkonserten med Halvdan Sivertsen, Aust-Agder Kammerorkester og Henning Kvitnes som er det store trekkplasteret under trebåtfestivalen i Risør. Et fire dagers festivalpass koster 250 kroner for voksne og 100 kroner for barn. Dagsbesøk koster 100 kroner for voksne og 50 for barn.

Da kan du også dra på sjørøvertokt med seilskuta Boy Leslie, og delta i aktiviteter i håndtverksgata og i regi av Den Norske Turistforening.

Festival nummer 25

I tillegg til Halvdan Sivertsen kommer også Gatesangerne med Steinar Ofsdal, Kari Svendsen og Ketil Skaslien, Hot Club de Norvege, Sørlandets viseveteran Knutta, Os Mannskor, fjorårsfavoritten Jammelaget og shantyduoen Trimrig and a Doxy for å holde stemningen på topp i den 25. trebåtfestivalen.

Utenfor festivalområdet foregår det andre aktiviteter i samspill med Risør Trebåtfestival. Fjorårets suksess "L ivet i Sørfjorden" fremføres igjen på Moen Trebåtbyggeri både fredag og lørdag, og for å overvære forestillingen må man løse separat billett.

Det samme gjelder torsdagens utekonsert på Stangholmen med Hellbillies. Her regner arrangørene med at øya blir fylt til randen og råder publikum til å kjøpe billetter på forhånd via billettservice.no.

Skateboardskolen på Holmen er også et separat tilbud som krever egen billett. Her er det først til mølla prinsippet som gjelder, og påmeldingen har allerede begynt.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning