Bavaria Vida 33 HT

– Trenden går i retning av utenbordsmotorer også på større båter

Den nye Vida-modellen har mer fokus på uteplass enn det som er tilfellet for de mer turpregede S30- og S33-­modellene.

Pluss ikon
<b>STOR COCKPIT:</b> Uteplass er prioritert, med stor bysseseksjon og tre sitteplasser ved dashbordet. Hydraul­isk bade­plattform er ekstrautstyr.
STOR COCKPIT: Uteplass er prioritert, med stor bysseseksjon og tre sitteplasser ved dashbordet. Hydraul­isk bade­plattform er ekstrautstyr.
Publisert

Trenden går i retning av utenbordsmotorer også på større båter.

Det tyske Bavaria-verftet har så langt holdt seg til hekkaggregat også på sine mindre båter, men har i løpet av året utviklet en ny dagstur- og weekendcruiser for utenbordsmotor.

Den nye Bavaria Vida 33 kommer både som åpen daycruiser og med hardtoptak, og produksjonen skal starte i september.

Ut fra 3D-bildene og opplysningene fra Bavaria, kan vi fastslå at den nye Vida-modellen har mer fokus på uteplass enn det som er tilfellet for de mer turpregede S30- og S33-­modellene.

<b>TO LØSNINGER: </b>I baugen kan du velge mellom denne solsengen, eller en sittegruppe for inntil seks personer.
TO LØSNINGER: I baugen kan du velge mellom denne solsengen, eller en sittegruppe for inntil seks personer.

Styreposisjonen er trukket langt frem i båten. Det resulterer i stor uteplass mot hekken, med wetbar på babord side og en sofa L-format med lang sittebenk på styrbord.

Spisebordet i cockpit skal også fungere som underlag for solseng, slik at det blir en stor loungplass midt i båten.

I baugen kan kundene velge mellom to innredningsløsninger; enten med et opphøyd soldekk som på 3D-bildene, eller en sittegruppe med cocktailbord og plass for inntil seks personer.

<b>TO VERSJONER:</b> Foreløpig har Bavaria bare sluppet 3D-bilder av hardtoputgaven, men 33 Vida kommer også som åpen daycruiser. 
TO VERSJONER: Foreløpig har Bavaria bare sluppet 3D-bilder av hardtoputgaven, men 33 Vida kommer også som åpen daycruiser. 

Plassen under dekk er ikke like prioritert Vida-modellen, men ifølge Bavaria er det god soveplass for to personer og et rommelig bad/toalettrom.

Båten kan utstyres med et bredt utvalg av Mercury utenbordsmotorer: 2x150 hk, 2xV6 200 hk, eller V8-motor i 2x250 hk og 2x300 hk.

Les også (+): Slik velger du riktig båt til ditt behov

Denne saken ble første gang publisert 10/11 2020.

Les også