Baja Hammer X

Baja Hammer X: 22-fots råskap

Hammer X ble presentert på Miami International Boat Show tidligere i vår. I likhet med de andre performance-modellene fra denne produsenten, er ytelser og stil satt i høysetet også her.

Pluss ikon
Sist oppdatert

Direktør for produktutvikling hos Baja, Carey Price, skryter av designen og mener båtens "hotrod-liknende" utseende er meget tiltrekkende. Dette er selvfølgelig opp til enhver å bedømme, men Hammer X ser absolutt grom ut der den skjærer fint gjennom vannet med sine solbrune modeller om bord.

Selve hjertet i Hammer X er hentet fra MerCruisers hyller: En 300 hesters 350 Magnum-motor skal forhåpentligvis gi prestasjoner som lever opp til det barske utseendet. Men ekstra krevende og betalingsvillige kjøpere kan også få båten levert med en 496 Magnum på hele 425 hester, mot et klekkelig bidrag til statskassa i tillegg.

Den rommelige cockpiten er godkjent for inntil seks personer, så fem venner kan enkelt taes med på tur. I tillegg har båten bra med stuveplass, og også soveplass under dekk for deg og den du liker best.

Seter med solid sidestøtte sikrer "lasten" ved heftig kjøring, mens solsengen akter passer best under badepausene - som det kanskje ikke blir voldsomt mange av i en slik båt?

Mer info om båten finner du på www.bajamarine.com.

Tekniske data: Hammer X

  • Lengde: 6,9 m
  • Bredde: 2,55
  • Vekt: 1620
  • Bensintank: 189 l
  • Personer: 6
  • Sengeplasser: 2

Denne saken ble første gang publisert 22/04 2008, og sist oppdatert 05/05 2017.

Les også