2008 og 2009 var et tøft år for båtbransjen og flere norske båtprodusenter gikk konkurs. Takket være nye investorer reddet Askeladden seg ut av uføret og unngikk med knapp margin kroken på døra for godt.

Men, med et nytt år på kalenderen ser Askeladden fremover, og slipper allerede nå nyheten om en helt ny båt. Askeladden P66 Pilothouse skal vises for første gang på båtmessen Sjøen for alle 12.-21. mars og har en introduksjonspris på 360.200 kroner.

Askeladden P66=

STORT AKTERDEKK: 4,5 m2 plass på bakdekket gjør båten egnet til fiske og andre aktiviteter. Utvendig styreposisjon er ekstrautstyr. © arkiv

Allværsbåt

Askeladden har valgt å kalle den nye styrhusbåten for P66 Pilothouse, og vi vil tippe det dreier seg om en 22 fot lang båt.

Styrhuset kan friste med 1,98 meter takhøyde og sitteplasser til fire personer, to i fartsretningen og to på sidebenk.

Hydraulisk styring, defroster i frontrute, takluke og skyvbare sidevinduer, samt spyletoalett med septiktank er standardutstyr.

På det 4,5 m2 store akterdekket finnes tre vanntette stuverom, og på ekstrautstyrslisten finnes blant annet opplegg for utvendig styreposisjon, ankervinsj og hjelpemotorbrakett.

Se også: Videoserie

Mot 80 grader nord i Askeladden Commuter 8

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!