Yachten er et resultat av samarbeidet mellom Ferretti- gruppen og Studio Zuccon International Project. Interiøret skal visstnok være smakfullt og moderne, med alt en kan tenke seg av luksus- og komfortdetaljer.

Romslige kabiner

Under dekk finner du tre kabiner, alle med eget bad. Eierkabinen bruker hele båtens bredde, og burde derfor ha god nok plass for de fleste.

Les også

Saga 415 blir Saga 385

Pershing 64

ROMSLIG: God plass i kabinen med et lyst interiør

BRUKBART: Farten er ikke til å skryte av men for en yacht på denne størrelsen holder det med en toppfart på 32 knop.

Mulighet for variasjon

I cockpiten finnes det en stor sofa som, i tillegg til sitteplass, gir god lagringsplass til det man trenger å ha med på tur. Dersom eieren ønsker det, kan denne plassen gjøres om til en mannskapslugar med eget bad.

Yacht med utsikt

Hoveddekket er utstyrt med vinduer rundt hele, noe som gjør at du kan nyte utsikten - uansett hvilken side av båten den måtte være på.

Ferretti 560 er utstyrt med to MAN V8-900-motorer, som gjør at marsfarten blir på respektable 28 knop. Trykker du gasspakene helt frem, vil båten oppnå en toppfart på 32 knop.

Les også

Elegante løsninger

Se flere luksusyachter her

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!