Tekniske data

Lengde: 16.65 m

Bredde: 4,90 m

Deplasement, tom: 23 tonn

Drivstoff;: 2550 l

Motor: 2 x MAN R6 800 CR 6L, 800 hk

Designkategori (CE): A

For mer informasjon: www.dreamline.no

Mochi Craft er kanskje den italienske Ferretti-gruppens mest prestisjetunge merke, og det er derfor interessant å merke seg at de har valgt å sette en solid flybridge på sin klassiske Lobster Boat-inspirerte Dolphin 54, som nå har blitt til 54 Fly.

Her sitter du i babord med god oversikt i alle retninger, og godt synlig for alle dem du og gjestene dine vil flotte dere for. Instrumentbordet kan for øvrig "vippes vekk" når båten er parkert.

Les også:

Verdens største superyacht

Video: Southampton Boat Show 2008

Video: Princess V62 - Kongelig konservativ

Som de andre båtene hos Mochi Craft, har også denne fått sin helt spesielle skrogfarge, i tillegg til en svært lang vannlinje - noe som i teorien gir gode sjøegenskaper. Skroget er for øvrig signert Victory Design, som her har bistått Ferrettis egen prosjektgruppe for avansert framdrift, AYT (Advanced Yacht Technology).

Tre separate lugarer

Som tidligere, har salongen en rommelig sittegruppe til babord og pantry i styrbord. Hele dekket bader i dagslys, så det blir lyst og trivelig under tak.

Styreposisjonen er lagt til babord. Under dekk fant vi tre separate lugarer med alle fasiliteter, med masterkabinen forut i god tradisjon. Ikke noe store nyheter her med andre ord.

Prisen? Den er av det eksklusivt ekskluderende slaget: ca. 16 millioner. Én norsk kjøper er bekreftet så langt!

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!