Flytebryggene synker ikke i tyngden av ivrige båtkjøpere under en av Europas viktigse flytende båtmesser. Det er kanskje ikke så rart heller, for når vi slår på TV-apparatene, kan nyhetsjournalistene fortelle om nye storkonkurser og fallende børser verden over. Det går som kjent ut over båtsalget, selv om ingen helt har fattet omfanget av nedgangstidene ennå, eller ønsker å ta det inn over seg.

I slike tider er det bare to ting båtprodusentene snakker om: Produktutvikling og nyhetslansering. Nye modeller selger alltid, så får man heller trappe ned på andre aktiviteter. Og fremst på lanseringsfronten i Southampton står selvsagt de engelske produsentene, som alle har store og kostbare leketøy på menyen.

Klikk.no har tatt en titt på de siste store nyhetene, og målt temperaturen på bransjen i Englands maritime hovedstad Southampton. I de kommende dagene vil du også få se videoer av flere av markedets siste nyheter som lanseres på Southampton denne uken.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!