Hjemmet Mortensen AS, som eier kastloss.no og søstermagasinet Vi Menn Båt, satser stort på internett. Klikk.no tar mål av seg til å bli en av Norges beste og viktigste nettjenester, med et spesielt fokus på nytte og inspirasjon. Båt blir en viktig del av den satsingen.

- Allerede da vi lanserte kastloss.no høsten 2007, var planene med klikk.no godt i gang, sier redaktør i Vi Menn Båt og kastloss.no, Terje Bjørnsen. - Dermed visste vi at kastloss.no var en mellomløsning, men en som det var verdt å satse hardt på, siden profilen og innholdet skal leve videre i det nye klikk-formatet.

En vesentlig fordel ved å bli integrert i klikk.no er et bredere publikum, større trafikkgrunnlag og langt bedre tekniske løsninger. I en overgangsfase fra slutten av mai og fram til starten av juli, vil redaksjonen ha spesielt fokus på å bygge opp den nye tjenesten.

- Vi skal sørge for at det vil ha minimale konsekvenser for våre brukere og annonsører, som vi har fått gledelig mange av etter bare ni måneders drift, sier Terje Bjørnsen. - Selv om kastloss.no har fungert slik vi ønsket, er det ingen tvil om at den bevisste internettsatsingen til Hjemmet Mortensen AS vil sette oss i stand til å tilby et langt rikere tilbud på båt - både redaksjonelt og løsningsmessig, enn om nettstedet skulle ha utviklet seg på egen hånd.

Klikk Båt vil etter planen være i prøvedrift fra 1. Juli.

Les mer om klikk.no her.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!