Det er Sandnes-mannen Bjørn Aadnøy som har funnet opp dette uvanlige produktet. Design, elektronikk og havkajakk er tre av hans interesseområder, og i Woodwinds møtes disse tre feltene på en nytenkende måte.

Woodwinds består av et display i håndlaget glass montert på drivved som Bjørn finner på padleturer langs den svenske vestkysten; stedet hvor drivveden ble funnet og tidspunktet føres opp på en liten messingplakett.

Woodwinds har ingen knapper. En enkel vindsensor plasseres utendørs og kobles til med en tynn kabel. En 5-volts medfølgende strømkilde gjør at hastighet og vindretning vises på displayet.

- Tanken bak det hele var å lage en vindmåler som fokuserte på det enkle. Elementer fra naturen er med for å gi en spennende look på et produkt som ofte kan være kjedelig. Drivveden ble valgt fordi hver enkelt bit har en egen historie, forteller Aadnøy.

Noe for deg?

Da kan du lese mer på www.woodwinds.se.
Prisene varierer fra 1100 til 1700 euro.
info@woodwinds.se

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!