Det er firmaet Båtkonsulenten i Arendal som har føyd Coral Yachts inn i sitt produktsortiment. De representerer allerede tyrkiske C-Marines spekter av RIB, skjærgårdsjeeper og daycruisere i størrelsen 11-27 fot, samt Opera Yachts.

Coral Yachts bygges i størrelsen mellom 26 til 30 fot og i to varianter: Vogue-serien har klassiske linjer, inspirert av amerikanske og italienske båter fra 50- og 60-tallet. Disse bygges i håndopplagt glassfiber med mahognidekk etter kaldbakt West-system og interiør/dørk i mahogni eller teak.

Legacy-serien bygges utelukkende i mahogni etter West-system og gir i følge Dag Fladvad hos Båtkonsulenten særegne og spesialtilpassede båter.

Vogue 26 med en 5,0-liters V8 på 260 hk, koster fra 880 000 kroner. Den kan leveres med bensinmotorer opp til 425 hk, og dieselmotorer på mellom 190-350 hk. En Legacy 26 med samme motor, kommer på ca. 1,2 millioner.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!