Det er duket for en aldri så liten verdenspremiere når Heitmann Marin AS kan vise frem den nye Jeanneau Sun Odyssey 45 DS på Båter i Sjøen 6-9. september 2007. Da er linjen av dekksalongbåter mellom 39 til 54 fot komplett.

Importøren beskriver båten som klassisk moderne, med et spennende minimalistisk og kubistisk interiørdesign. Det er gjennomført til minste detalj, med firkantede trykknapper selv på skap og hyller.

Skorget er en modifisert versjon av Sun Odyssey 45 og signert Phillipe Briand. Det er to rorposisjoner og et stort cockpitbord med plass til seks personer.

Under dekk kan du velge mellom to løsninger, enten to eller tre kabiner med dobbeltkøyer. I begge tilfelle er det to separate dusj/toalettrom. Midtseksjonen er rommelig og lys, med L-formet bysse, store sofaseksjoner og en navigasjonsstasjon med rikelig plass til marineelektronikk.

Mer informasjon: www.sailboat.org

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!