Sunseeker 43 Superhawk (bildet over) er en ny daycruiser produsenten selv treffende beskriver som "rå". Med heftige motoralternativer som spenner fra 2x Volvo Penta D6-350, via 3x Yamaha ME 432-315 til 2x Yanmar 480 med Arneson-drev, er betegnelsen neppe noen skivebom. Toppfarten oppgis fra 43 knop, og prisen starter på 4,05 millioner.

I Sunseeker 43 Superhawk er det lagt vekt på en tøff og velutstyrt styreposisjon, samt en stor cockpit med plass til mange solsenger. Turid Gotteberg hos Sunseeker Norway AS fremhever klassiske Sunseeker-egenskaper som kvalitet, design og sjøegenskaper.

Sunseeker 47 Portofino

Produsenten kategoriserer Sunseeker 47 Portofino (bildet til høyre) som en luksuriøs performancebåt med gode sjøegenskaper og høy komfort. Båten har stor cockpit med hardtop, sittegruppe for seks personer, wetbar med ismaskin, grill og vask, samt velutstyrt førerposisjon. På dekk finner du en stor solseng.

Innvendig skilter Sunseeker 47 Portofino med en rommelig salong og pentry med bl.a. servise og mikrobølgeovn på listen over standardutstyr. Båten har overnattingsplass til fem i kabiner med separate bad, der du også finner dusjkabinett, vask og WC. Det er opplegg for TV, stereo og DVD i alle kabinene.

Båten leveres med ulike motoralternativer fra Caterpillar, Cummins og Volvo. I tillegg til akseldrift, kan båten også leveres med Volvo Penta IPS 600.

Toppfart er fra 33 knop og prisen starter på 5,45 millioner. Båter i Sjøen 2007 går av stabelen 6-9. september i Sandvika.

Tekniske data

Sunseeker 43 Superhawk

  • Lengde: 13,49 m
  • Bredde: 3,63 m
  • Dybde: 1,08 m
  • Pris: Fra 4,05 MNOK

Sunseeker 47 Portofino

  • Lengde: 14,95 m
  • Bredde: 4,30 m
  • Dybde: 1,20m
  • Pris: Fra 5,45 MNOK

Mer informasjon:

www.sunseeker.no

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!