Terje Haugen

Forlenget seilklassiker

Det franske verftet Alubat er klar med ny aluminiumsseiler med senkekjøl.

- Anytec, med sine motorbåter, har vokst til et nivå som krever videre innsats. Det måtte gjøres noen valg. Resultatet har blitt at vi avslutter samarbeidet med Anytec og satser for fullt på seilbåter og Alubat, heter det i en pressemelding fra importøren Hans H. Lange i Lange Maritime.

Ifølge de svenske nettsidene til Anytec står disse forhandlerne igjen: Ingeniør G. Paulsen AS (Svalbard), Båtsenteret Gulfyacht AS (Tromsø), Dyrkorn AS (Ålesund), Løvold Bodø AS (Bodø), Kiil-Sandtangen AS (Kragerø), Kjøkøysund Marina AS (Fredrikstad) og HK Motorservice (Kristiansand).

- Vi satser fortsatt på aluminium under seil, og vinden blåser vår vei. Det er et gjennomført miljøvennlig og tidsriktig konsept som vi er meget stolte av å representere i hele Norden, avslutter Lange.

Det er Govi AS som har nå har overtatt agenturet, og et nytt forhandlernett skal være klart.

- Anytec har vist seg som en utrolig bra båt, og noe av det som selger til tross for nedgangstider, melder Terje Josdal i Govi AS i Kristiansand.

Mer inforamsjon på Govi.no.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!