Dette er rundt meteren korte vannski som ved første øyekast ser riktig så morsomme ut, men som viser seg å kreve en del tilvenning, først og fremst fordi skiene blir viltre og uforutsigbare i sjøen.

For godt vokste menn er nok bæringen i skiene litt for liten, og dermed kreves det litt høyere fart for å holde ekvipasjen flytende. Erfaringsvis blir tryningene tilsvarende luftige.

At skiene er twin-tip, dvs. at de kan kjøres i begge retninger, betyr at de har en vanskelighetsgrad som det er verdt å bryne seg på. Og når man først venner seg til skiene, forstår man at litt ekstra trening kan gjøre underverker. Likevel synes vi at de små finnene under skiene ikke gir tilstrekkelig retningsstabilitet.

Korte ski og små bindinger (her brukte vi solkrem som smøremiddel for å få føttene oppi) tyder på at Wake-ski Blades'ene er ment også for den yngre garde. I alle tilfeller passer skiene best for dem som vil hoppe og leke seg, og som har balansen, styrken og helst smerteterskelen som kreves.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Watski, Importør: Watski, Passer best for: Den lekne og aktive, www.watski.no
Pris 2073

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!