Svenske Anytec har fått fart på sakene sine her til lands og frisker følgelig opp flåten med nye innslag.

Det betyr i praksis at halve flåten, de med midtkonsoll, får nytt utseende. Men det er ikke bare i pelsen det skal fornyes. Funksjonsmessig skal det ifølge båtbyggeren også kunne høstes gevinster av nytenkningen.

Her er det snakk om at dørken foran konsollen skal kunne utnyttes i langt større grad enn tidligere, både med tanke på benker og stuvemuligheter. Her skal det også kunne rigges en solseng forut.

Markedssjef Magnus Östman opplyser her at det var på tide å gi SP-modellene litt ekstra omtanke før sesongen.

– Båtene drar naturlig nok nytte av de mange oppdateringene vi har tatt på våre SPD-modeller, opplyser han.

Innenfor kategorien komfort og sikkerhet skal det også ha blitt tatt noen solide grep. Her er det stoler og stativ som har blitt byttet ut for å optimalisere kjøreopplevelsen, uansett vær og årstid.

Hele stasen fikk premiere under båtmessa i Göteborg, som gikk av stabelen nylig.

Samtidig kan vi ta med at verftet oppdater sine hyttebåter med ny design Her er det Anytec 747 CAB og Anytec 868 CAB som skal til pers.

Det mest synlige blir siderutene som stiller med ny design. Dette har litt med vinduene har fått en ny funksjon også, de skal nemlig sørge for økt lufttilgang i hytta, noe som skal være praktisk på varme sommerdager. Videre satses det på en mer helhetlig framtoning.

www.frydenbo-marine.com

HYTTE: De større hyttebåtene har også fått nye innslag til sesongen.

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!