Det er populært med tøffe småbiler, og Volkswagen er kanskje best i klassen med å lansere biler som ser barskere ut enn hva de rent faktisk er. Neste skudd på det familietreet er småbilen Up. For med staffasje som om den skulle være en vaskeekte terrengbil er den ikke barskere enn en standard Up. Firehjulsdrift kan du glemme. Alt er med andre ord plast, designet for at bilen skal se barskere ut - og innvendig har bilen fått en lett oppgradering med noen ekstra skinndetaljer på rattet, girspaken og på håndbrekket.

Enn så lenge er Cross Up bare tilgjengelig med en tresylindret bensinmotor på 75 hestekrefter, koblet til en fem trinns manuell girkasse. Alle Cross Up har dessuten fire dører.

Det interessante spørsmålet er om du er villig til å betale de ekstra kronene for noen lister ekstra - spesielt siden både Suzuki Swift og Fiat Panda kan tilby ekte vare med drift på alle fire hjulene.
Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!