Det er snart på tiden å pensjonere Volvo XC90, som ble presentert allerede i 2002. Etterfølgeren får vi en forhåndsvisning av til høsten, og så drøyer salgsstarten til våren 2015. Volvo har laget tre konseptbiler som gir et inntrykk av hvordan bilen kommer til å se ut.

Men ifølge opplysninger fra nyhetsbyrået Reuters kan dagens Volvo XC90 leve videre, selv etter at etterfølgeren er vist frem.
Det skal være Volvo-fabrikken i kinesiske Daqing som eventuelt kan fortsette å bygge den gamle XC90, med start i desember i år. Derimot skal den nye XC90 produseres i Sverige.

Dagens Volvo XC90 skal bli et budsjettalternativ til den nye XC90, og får en bensinmotor på 2,5 liter, skriver Car News China, som også har opplysninger om at Geely skal bruke XC90-plattformen til en helt ny SUV som skal lanseres sent i 2015.
Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!