Det er et nytt år, og snart begynner bilutstillingen i Detroit. Mercedes tar med seg en C-klasse i AMG-mundur for å trekke blikkene til sin stand. Men allerede nå kan vi vise hvordan den ser ut.

Dette er ikke illustrasjoner eller spekulasjoner, men Mercedes' egne bilder. De viser AMG-line, som blir en utstyrspakke for mellomklassebilen. Den er tiltenkt dem som ikke vil løpe linen helt ut og kjøpe den kraftige C63 AMG-modellen, men som likevel vil ha en bil som ser kul ut.

Denne pakken inneholder mye kosmetikk. Fronten ser selvsagt mye sintere ut, med store luftinntak og blinkende underleppe helt nederst. Sideskjørt gir bilen et senket utseende, og aluminiumsrammer rundt sidevinduene gir mer luksus.

En C-klasse med AMG-pakke er senket med 15mm, og ruller på 18-tomsfelger. Bremseskivene er ventilert, og det slippes ut mer buldring fra eksossystemet.
Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!