Kleskjeden Topshop

Topshop til Norge

Endelig kan du kjøpe Kate Moss sine klær her hjemme.

KLESDESINGER: Supermodellen Kate Moss lanserte i våres sin niende kolleksjon for Topshop. Høstens kolleksjon er rett rundt hjørnet.

KLESDESINGER: Supermodellen Kate Moss lanserte i våres sin niende kolleksjon for Topshop. Høstens kolleksjon er rett rundt hjørnet. Foto: Foto: Topshop

Publisert Oppdatert

Den populære kleskjeden Topshop skal åpne en såkalt flaggskipbutikk i Oslo i løpet av 2010, melder D2.no.

I tillegg planlegger den britiske kjeden ytterligere fem butikker bare i Oslo i årene fremover. Også Bergen, Trondheim og Stavanger kan stå for tur.

Topshop, som supermodellen Kate Moss lager kolleksjoner for, planlegger med andre ord et skikkelig storinnrykk her i Norge.

Les også: Kle deg som Kate Moss

Vil åpne så raskt som mulig

- Vi har nylig signert kontrakten med en norsk franchisetager og åpner en Topshop flaggskipbutikk i Oslo i løpet av 2010. Vi håper og tror det blir så raskt som mulig over nyttår, forteller regional forretningskontroller i Topshop, Neil Evans, til D2.

Akkurat når den første butikken vil åpne er noe uklart. Topshop har nemlig store krav når det kommer til lokalet - det må være på mellom 1000 og 2000 kvadratmeter - og butikkåpningen avhenger derfor av at de finner det.

Ønsker seg til Karl Johan

Evans avslører at de allerede har hatt flere utsendinger som har lett etter det perfekte lokalet i hovedstaden, og at de gjerne ønsker å åpne sin flaggskipbutikk i Norge på selveste Karl Johan.

- Vi har sett på mange lokaler, men vi har ikke bestemt oss for hvor det blir ennå. Området rundt Karl Johan er helt klart å foretrekke når det kommer til flaggskipbutikken, sier han.

Han forteller også at Topshop at store forventninger når det gjelder fremtidig vekst i Norge, og han tror at nordmenn har stor interesse av å handle klær på Topshop.

Les også: Norsk design hos Topshop

Planlegger storinnrykk

Ikke nok med at kleskjeden endelig skal åpne i hovedstaden, Evans forteller også at de planlegger å åpne ytterligere fire-fem butikker til i Oslo over de neste tre-fire årene.

- Alle større shoppingområder utenfor sentrum er av interesse for oss. Grünerløkka og Bogstadveien er steder vi vurderer, sier han.

I tillegg ønsker de også å åpne butikker i andre storbyer her i Norge.

- Vi åpner sentralt først, gjør et kraftig statement og representasjon, for så å åpne mindre butikker i andre deler av Oslo og resten av landet, sier Evans.

Topshop har en liste over norske byer utenfor Oslo-området og vurderer visstnok alle med over 100.000 innbyggere som interessante. I følge den regional forretningskontrolleren er det i første omgang snakk om fire-fem byer.

Les også: Gjør interiørkupp på nettet

Les mer og se bilder: Høstens kuleste boots

Tilbake til Klikk Mote

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning