Reiseartikler:

Mest populære reiseartikler

Nakendisko, haiangrep og nudiststrender. Her er årets mest populære reiseartikler.

HAI OG RUMPER: Noen saker fenger mer enn andre. Her er de 10 mest leste reisesakene.

HAI OG RUMPER: Noen saker fenger mer enn andre. Her er de 10 mest leste reisesakene. Foto: Foto: Bulls

Publisert Oppdatert

Tre nakne rumper. Og en artikkel om et nakendiskotek i London. Det var artikkelen som slo alle rekorder på Klikk reise i løpet av lanseringsåret. Dette er samtidig den mest leste reiseartikkelen i hele desember og i 2008 sammenlagt.

Her er listen over de mest populære reiseartiklene:

1. Nakendisko i London

At nakenhet og rumper selger, er det ingen som helst tvil om. På toppen av listen over mest leste reiseartikler ligger nemlig artikkelen som forteller om det noe spesielle nudistdiskoteket i London. Dette vakte tydeligvis nysgjerrigheten hos mange av leserne, som leste så bra at artikkelen gikk rett til topps av samtlige på Klikk reise.

2. Hai dreper flere enn vi tror

På andre plass over mest leste finner vi saken om en australsk haiekspert som påstår at hai dreper flere mennesker enn det statistikken viser. Haiforskeren mener at mange av de som offisielt drukner, egentlig blir spist og drept av hai.

3. Dette er kapteinen som skriker

Den tredje mest populære artikkelen på Klikk reise var den om flykapteinen som på mirakuløst vis overlevde etter at han ble dratt ut av vinduet på flyet og hang utenfor i mange minutter hele fem kilometer oppe i luften.

4. Knokkelkapellet i Praha

De fascinerende bildene av det fantastiske knokkelkapellet utenfor Praha troner på plass nummer fire over mest populære reiseartikler. Mange lot seg forundre over den noe spesielle dekoren på innsiden av kapellet - her er nemlig vegger og tak dekket av ekte skjeletter fra mennesker!

5. Hitlers flyplass stenges

Artikkelen om Hitlers flyplass som stenges leste også svært bra. Flyplassen ligger midt i Berlin og er omgitt av avenyer. Flyplassen er verdens tredje største bygning.

KNOKKELKAPELL: Kutna Hora - knokkelkapellet i Praha.

KNOKKELKAPELL: Kutna Hora - knokkelkapellet i Praha. Foto: Foto: Aleksander Bergan

6. Luksushotell til 100 kroner

Luksushotellkjeden "The leading hotels of the world" annonserte i år med hotellrom til en hundrelapp i forbindelse med feiringen av at de gikk inn i sitt åttende tiår i hotellbransjen. Artikkelen ble lest godt, mange meldte seg trolig på i kampanjen, som dessverre ble en stor fiasko. Da hotellrommene ble tilgjengelige brøt hotellkjedens nettsider sammen og ikke en eneste person fikk kloa i de luksuriøse billigrommene.

Les også:

Her får du mest for pengene

Her gjør du et hotellkupp

7. Verdens råeste overnatting

Mange var nysgjerrige på å se bildene fra hotellet som ble kåret til verdens aller beste av reisemagasinet Condé Nast Traveller.

8. Ferie i blanke messingen

Nakenferie er tydeligvis populært å lese om. Svært mange har vært nysgjerrige på å lese om eller kanskje se bildene fra artikkelen "Ferie i blanke messingen".

9. Reis til Himmelblå-øya

Bildeserien fra flotte Ylvingen som er innspillingssted for NRK-suksessen Himmelblå, er nummer ni av de mest leste sakene på Klikk reise.

10. Verdens beste hoteller

Her ser du oversikten over verdens 10 aller beste hoteller. Se de fantastiske bildene og drøm deg bort fra kulden og mørketiden.

Les også:

KAPELLET: Ylvingen kapell i Vega kommune.

KAPELLET: Ylvingen kapell i Vega kommune. Foto: Foto: Anders Rasch

Vurderer tredje sesong "Himmelblå"

Lyst til å bo hos Bono?

Tilbake til Klikk reise

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning