Valgte bort egne barn

Cecilie Kjensli synes barn er litt som hunder og katter. De er både søte og morsomme, men hun har ikke behov for å eie dem.

- Barn har rett og slett ikke interessert meg, sier Cecilie Kjensli.

- Barn har rett og slett ikke interessert meg, sier Cecilie Kjensli. Foto: Siv Dolmen

Publisert Oppdatert

- Jeg var lenge en dårlig student og levde livets glade dager. Hadde jeg vært ferdigutdannet i normal tid og vært i et stabilt forhold den gang, hadde jeg kanskje tenkt: «hva nå?». Om noen av de tidligere kjærestene mine hadde vært pådrivere, så kan det hende jeg hadde blitt frista til å få barn, forteller Cecilie åpenhjertig til Kamille. Nå er Cecilie Kjensli blit 40 år og har for lengst innstilt seg på et liv uten barn.

- Jeg har aldri kikka ned i barnevogner. Barn har rett og slett ikke interessert meg, forteller Cecilie Kjensli. Hun er kjent som sexpirator, frisk debattant og som gründer med eget nettbutikk og nettmagasin Cpunktet. no. De fleste kjenner henne som den frittalende dama som snakker rett fra levra om sex, og som inspirerer folk til å ha mer sex i hverdagen - sex som ikke behøver å resultere i annet enn nytelse.

To må man være- Jeg har en superstreit oppdragelse, men har vel aldri levd noe tradisjonelt liv. Jeg var lenge en dårlig student og levde livets glade dager. Hadde jeg vært ferdigutdannet i normal tid og vært i et stabilt forhold den gang, hadde jeg kanskje tenkt: «hva nå?». Om noen av de tidligere kjærestene mine hadde vært pådrivere, så kan det hende jeg hadde blitt frista til å få barn. Men de gutta jeg har vært sammen med opp gjennom årene, har vært sånne halvslaskete, sexy menn i frie yrker, og da er det ikke akkurat barn man tenker mest på, forteller Cecilie Kjensli.

Les hele intervjuet med Cecilie Kjensli i Kamille nr 18.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning