Julegavetips!

Gavene han IKKE vet han ønsker seg

O’ jul med min glede! Selv om han ikke ønsker seg dette (ennå), veit vi best! Her er julegavetipsene som kommer til å få bjellene hans til å kime!

JULEGAVETIPS: Her er gavene han ikke vet han ønsker seg!

JULEGAVETIPS: Her er gavene han ikke vet han ønsker seg! Foto: Foto: Produsentene, Crestock

Publisert Oppdatert

La oss spole tida litt fram. Det er julaften og gaveutdelinga har begynt. Én "heldig" utvalgt har fått oppgaven - å dele ut pakkene, som juletreet inntil nå har drukna i. På et demokratisk vis leses én til-og-fra-lapp opp av gangen, mens de fleste later som om jula handler om nettopp dette; samvær og hygge. Ikke utålmodighet og rastløshet.

I bakgrunnen tripper du forventningsfullt og stressa med penskoa, i en takt som er såpass rask at den minner mest om det du engang vrikket til på ungdomsdiskoen. It's the final countdown - bokstavlig talt. "Jøss, er det sånn juletrefoten ser ut", tenker du etter en lang seanse, hvor du har pakka opp flere gaver med navnet ditt som både avsender og mottaker (det gjelder å skjemme seg selv bort litt også, ikke sant?)

Jammen fikk vi akkurat det vi ønska oss! Og så, endelig, er øyeblikket her! "Til Snuskepjusken, fra Nutteplutta".

Etter å ha pakket opp den svindyre, rosa kashmirgenseren (som han senere vil påstå at er lyserød), ser du at den rødsprengte (eller rosa) kjæresten din tar et par dype pust. Mens det pipler saltvann fra panna, snur han seg mot oss i et anstrengt "Åååå, tuuusen takk, det var akkurat det jeg ønska meg!"

Vi veit han ljuger, men vi skjønner ikke hvorfor. Selv om han ikke hadde moteplagget på ønskelista, er det noe han burde ønske seg. Genseren matcher jo tross alt den beige chinobuksa han fikk til bursdagen sin! (Som han for øvrig bare bruker når du er (den eneste) i nærheten). Rart, det der.

Så frykt ikke, kjære damer, selv om dere er litt seint ute med årets julegaveshopping. Her er tipsene som gjør kjæresten din minst like glad som han var i fjor - selv om terskelen for det er relativt lav.

Og husk, vi vet alltid best!

JULEGAVETIPS DEL 1

JULEGAVETIPS DEL 1 Foto: Foto: Produsentene/Stella Pictures

1. Blazeren fra Zara Man som matcher julekjolen din, kr 699,-.

Med denne kombinasjonen blir dere minst like kule som David og Victoria Beckham!

2. Et bilde av deg (eventuelt en sentimental scrapbook) er nok akkurat det han ønsker seg. Ekstra glad blir han nok hvis bildet plasseres i en ramme med romantisk tekst, som denne fra Ellos til kr 89,-.

Perfekt på jobbpulten hans i det sterile og åpne kontorlandskapet, ikke sant?

3. Jula handler om å glede andre, så nok en gang oppfyller vi ønskene hans! Tenk hvor glad han blir over å få et mer moteriktig handsfree-sett enn det kjedelige og svarte som han ønska seg.

4. Et hudpleiesett fra Mënaji, som attpåtil er anti-aging, prisbelønt og en kjendisfavoritt! Bare SE hvor takknemlig og fornøyd Johnny Depp er!

5. En boxer som verken er i "silke" eller har tegneseriemotiv, til en avveksling. Boxer fra Tiger of Sweden, kr 249,- fra Nelly.com.

6. Han ønsket seg et telt til utflukter med gutta og det fikk han jammen! Kjærestemotivet på teltduken følger som en bonus, eller som et minne om deg på gutteturen. Sjekk ut Fieldcandy.com for flere grafiske teltduker.

7. Mansjettknappene kan følge med som en bonus til det årlige slipset! Denne versjonen er fra Snella og Petronella.

8. Romantiske julefilmer som dere kan se sammen, i en eim av duftlys og grønnsåpe (fotbad til filmen, DET må man ha!) Selv om den første Die Hard filmen foregår på julaften, er det faktisk ikke en ordentlig julefilm, kjære! Platekompaniet har et utvalg som bør tilfredsstille de fleste.

1. Catwalk-inspirert mote er alltid en slager, særlig når du kan låne plaggene! Silkeskjorte fra Zara, kr 399,-.

JULEGAVETIPS DEL 2

JULEGAVETIPS DEL 2 Foto: Foto:Produsentene

2. Et hett tips er å gi mannen din en veske, for eksempel fra Forestbound.com (som han garantert kommer til å kalle "bag")

3. Designmøbler til kontoret? Vi veit nemlig at han elsker å skille seg ut som den mest metrofile på arbeidsplassen! På Vitra.com er det bare å slå seg løs.

4.Selv om han ikke liker å tilberede laksen nå, kommer nok det til å endre seg når han ikler seg dette moteriktige og morsomme kjøkkenutstyret.

5. Selv om han ikke liker å spøke med teknologi, kommer han nok til å se humoren i denne pc-veska fra Barrysfarm!

6. Hva med en tur til Syden, hvor dere kan ligge stille (eller pleie kjærligheten) i ei hel uke? Selv om han synes at badedyr er innmari "femi", burde disse mini-inflatables fra Access-Agency duge på turen!

7. Hvis han ligger langflat i dette romantiske sengesettet fra Urban Outfitters, kommer han nok plutselig til å innse hvor mye han setter pris på å ligge i skje. En gave til begge parter, med andre ord!

8. Årets heiteste tilbehør er signert Gucci! Hadde han bare visst om disse accessoirene, ville de nok ha toppa ønskelista - ved siden av kjæresteturen til Paris.

Faller ikke noen av disse tipsene i smak, kan du vel heller gjøre noe som dere/du har tenkt på lenge. Meld dere opp til et dansekurs!

Les også:

Julegavetips til den sporty

Test av hold-in-undertøy for menn

Festfin på 5 minutter

Test av volum-maskara

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning